Thursday, August 5, 2010

Pembuka tirai


Ehem², haaaiii. Oni here. Macam biasala umi tolong interframekan, ye la banyak sangat contest Oni nak masuk, tapi tak pernah nak menang nya pun. Kata umi, bukan rezeki Oni kot.

So umi tolong buatkan satu blog, takla kacau umi punya blog tu. Umi tak suka orang kata blog dia berat. Ooo umi nak kasi blog Oni berat la ni ye. Haha. Cis!

Kalau Oni ada adik, umi nak buatkan satu lagi blog, uiii umi tu cakap je. Tah², blog pun dia dah tak ingat time tu. Busy jaga kitorg. Gasakla umi, janji umi bahagia.

So, selamat datang ke blog Oni... lepas ni Oni la yang jaga blogOren niii... semoga terhibur.

@ Cepat la umi masuk contest ;)

6 comments:

♡♡ Y-A-N-N ♡♡ said...

cikOni pun ade blog ye sekarang ni. chumelnye. hehe. :D

ibu_BatRiSya @wardah said...

uik...cik oni....

cikOni said...

aunty yann, hehe... umi buatkan.

ibuIcha, mana Icha bu?

eem's said...

oitt..aunty Yann pun ada melawat cikOni ye..tadi kan, ada orang tu citer pasal cikOni kat uncle..wah..glamer la cikOni nanti..macam adik Mia Sara Nasuha tu...

*luv Syahnia* said...

cik oni dah ada blog lah skang..
cayalah cik oni...

*___*..

cha said...

eem's;
haha glamour ke? mana ada...

aunty ain;
hehe. hurey-hurey.