Wednesday, January 5, 2011

UPDATE Hijaucantik Giveaway3.

Round 3

Salam semua, ok-ok. Keputusannya kejap lagi la ya, kita teruskan dengan cenderahati yang akan dimiliki.

Aku belum pernah update cenderahati nya lagi kan? kenapa cenderahati? ye aku beri ikhlas kepada yang mendapat, kepada yang setia dengan hijau dan oren cantik.


Ok tatapla cenderahati ini ya, 20 keping kad ekslusif untuk 20 penyertaan awal dengan setiap nama di atasnya. Simple as me, but seriusly banyak-banyak nampak nice. Gila arrr puji diri sendiri ah. Huhuuu.

Fridge magnet, rantai kunci (mrABi), frame fridge magnet, note book serba hijau. Hahaaa ampunkan au kekawan aku memang sukaaa hijau.

Mulanya aku dah pilih dengan warna campur-campur, but tiba-tiba datang idea, why not bagi serba hijau. Siapa anti hijau tu, terpulang pada diri la ya nak buat apa. Yang penting aku memang nak bagi. Ehehe.

Hadiah tu nanti aku beri randomly kepada 15 orang ya, hope you all like it.

Ok waiting for result. Next entry. Sabar ya =)

14 comments:

@e_da said...

huh banyak gilerr hadiah.. rajin tul cha

bunga_ros said...

Salam..

CikOni.. Nak tanya skit bleh x.. Beli katner yek fridge magnet tu.. Ros mmg tgah cari mende tu.. Please.. TQ so much..

eima said...

tak sabo ni

kakngah said...

nak FMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!~

aanie said...

wah, banyaknya hadiah...

bunga_ros said...

My 1 shop tu katner.. cha nk email add bleh..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kina suka HIJAUUUUUU!!!

nanakimie said...

wah..nanakimie nampak pooh di situ....mudahan ada rezeki dapat notebook tu:)

PuanBee said...

banyak nyer...memang lain dr yg lain nih..taper tk suka hijau tp suka hadiah..hihi hadiah tk mengenal warna!

aCu said...

hi :)

eva nak ajak join contest si kecil paling ceria. jom! jom!

evashoppe.blogspot.com

eT said...

meriahnyer hadiah..ntah sangkut ke idak..huhu

elleyayah . said...

xsabar2.

MamaYatie said...

sabar menanti...cantik plak bila tngk semua ijau...hehe

ch@ said...

kakEda:
hahaaa kita sgt suka, nak tempah ke? boleh2 =)

ros:
kedai tu ada deoan rumah kita, heheee. pantai dalam. kita boleh tolong belikan kalau nak.

eima, kakngah, elle dan mamaYatie:
sabar je la. hahaaa.

kina:
ok kita geng.

bee:
dh agak dh. kikiii.

acu:
thanks acu, sekarang busy sikitla.

aanie dan mamakimie:
hahaaa cayok2.

eT:
tak sangkut cuba next time =)