Wednesday, January 5, 2011

UPDATE Hijaucantik Giveaway4.

Round 4

Pemenang bertuah itu ialah (bunyiii dram). Aku dah kata mesti cikOni yang kena cabut. Hahaaa. Gambar tak snap, sebab mrABi tidak berbaju. Ahaks.

  1. 140... Imaan09
  2. 51... zaikulim
  3. 126... EraWatiE
  4. 146... izan cute
  5. 54... Adyshariz
  6. 55... Sepatu Hijau
  7. 9... rosilah
  8. 121... EiNz
  9. 122... Zalina
  10. 127... Farhana
  11. 64... elleyayah
  12. 19... Orked
  13. 68... dilaloveawi
  14. 76... bunga_ros
  15. 100... kakngah

Aku sangat berharap selepas HCGA ini kita semua still keep in touch ya. Hihiii. Jangan sesegan untuk ke hijaucantik tau =)

Nota penting, 15 orang ini, hanya ada masa 2 hari untuk memberi alamat dan nama penuh di nsahida@gmail.com sertakan sekali dengan nombor giliran dan ID ok. heheee. Kawan-kawan sila inform sesama sendiri.

28 comments:

@e_da said...

hwaaa takde rezki.. apapun tahniah kepada yang menang..

zaikulim said...

salam zai dah email

bunga_ros said...

Tima kasih cha.. InsyaAllah.. Ros dh 4ward email.. Klu xdpt bgtau yek.. ^_^

kakngah said...

in happy mode :D

dah emel detail..
thanks beb!

Hidayah said...

ala..miss satu nombor la..anyway tahniah la bg yang dpt ye..

Hezesuze said...

oh weols tak bertuah..tak mengapa harus cuba lagik huhu

.: iEyLa :. said...

hhu..xlucky la..hehe

eima said...

tak dak jugak nama ...tahniah all

Jieda said...

nampaknya takde rezeki di sini apapun tahniah kepada pemenang

♥♥LiSsA♥♥ said...

tahniah pd pemenang:)

Mama Kembar 3 said...

congrats to all the winners!

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

Farhana said...

dah email ye

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Salam...
Tahniah kepada yang bertuah...
Ninie? Uwa... xde rezeki....

ch@ said...

TERiMA KASiH kepada semua yg support HijaucantikGiveaway. TAHNiAH kepada yg bertuah. Bagi yg tak dapat, jangan putus asa, mungkin bukan rezeki pada kali ini. insya-Allah jika ada rezeki bloghijau akan ada kan lagi ya =)

Cik Shiqa said...

waa tahniah yg bertuah.. owh shiqa x bertuah nampak nye.hehe go go green dan oren.. nnt wat GA jmput shiqa lg.:)

♥ EeiNz ♥ said...

terima kasih. saye da emel da;)

keep in touch ye ;)

Adyshariz said...

alhamdulillah ada rezeki tahun baru ni..terima kasih cha..nanti aisha email detail..sukanya

sissyira said...

salam


alhamdulillha

syira menang lagi

syira dah hantay detail kak akak :D

mamalieyna said...

alaa...cikOni nak pilih nama auntie,,taknak kwn aa..hehe..

congrate tuk pemenangs! ^_^

PuanBee said...

loh bee tak menang hihi

yanti isa said...

Tahniah buat yang bertuah

AziE-rAh said...

Tahniah kpd semua pemenang...
Huawwwww...
X dak rezeki la.... :(

nad said...

thanks :) dah send detail.

elleyayah . said...

yeahh.elly menang.syukur.
nt elly send emel tau

btw,thnx n keep in touch ya~

Lelord said...

tahniah

dilaloveawi said...

salam,,dalilah baru tgk blog and internet dila ni,,bole ke dila antar maklumat lagi??

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kpd sume pemenang bertuah...

hehe..camner eija bleh terlepas n3 ni..