Wednesday, January 5, 2011

UPDATE Hijaucantik Giveaway4.

Round 4

Pemenang bertuah itu ialah (bunyiii dram). Aku dah kata mesti cikOni yang kena cabut. Hahaaa. Gambar tak snap, sebab mrABi tidak berbaju. Ahaks.

  1. 140... Imaan09
  2. 51... zaikulim
  3. 126... EraWatiE
  4. 146... izan cute
  5. 54... Adyshariz
  6. 55... Sepatu Hijau
  7. 9... rosilah
  8. 121... EiNz
  9. 122... Zalina
  10. 127... Farhana
  11. 64... elleyayah
  12. 19... Orked
  13. 68... dilaloveawi
  14. 76... bunga_ros
  15. 100... kakngah

Aku sangat berharap selepas HCGA ini kita semua still keep in touch ya. Hihiii. Jangan sesegan untuk ke hijaucantik tau =)

Nota penting, 15 orang ini, hanya ada masa 2 hari untuk memberi alamat dan nama penuh di nsahida@gmail.com sertakan sekali dengan nombor giliran dan ID ok. heheee. Kawan-kawan sila inform sesama sendiri.

UPDATE Hijaucantik Giveaway3.

Round 3

Salam semua, ok-ok. Keputusannya kejap lagi la ya, kita teruskan dengan cenderahati yang akan dimiliki.

Aku belum pernah update cenderahati nya lagi kan? kenapa cenderahati? ye aku beri ikhlas kepada yang mendapat, kepada yang setia dengan hijau dan oren cantik.


Ok tatapla cenderahati ini ya, 20 keping kad ekslusif untuk 20 penyertaan awal dengan setiap nama di atasnya. Simple as me, but seriusly banyak-banyak nampak nice. Gila arrr puji diri sendiri ah. Huhuuu.

Fridge magnet, rantai kunci (mrABi), frame fridge magnet, note book serba hijau. Hahaaa ampunkan au kekawan aku memang sukaaa hijau.

Mulanya aku dah pilih dengan warna campur-campur, but tiba-tiba datang idea, why not bagi serba hijau. Siapa anti hijau tu, terpulang pada diri la ya nak buat apa. Yang penting aku memang nak bagi. Ehehe.

Hadiah tu nanti aku beri randomly kepada 15 orang ya, hope you all like it.

Ok waiting for result. Next entry. Sabar ya =)

Saturday, January 1, 2011

UPDATE Hijaucantik Giveaway2.

Round 2

Salam tahun 2011 kepada semua perserta Hijaucantik Giveaway dan juga follower bloghijau dan blogoren (tak sedap pula bunyinya, hahaaa).

Ok-ok, see the title? merujuk Update hijaucantik giveaway yang lalu, diminta 20 peserta pertama untuk memberikan alamat surat menyurat untuk penghantaran 20 kad istimewa hasil tangan aku yang agak-agak kayu ni, tapiii bila dah siap 20 keping, huiii meletop oh.

Sila rujuk sidebar orencantik ini, bagi nama yang telah dihitamkan, aku telah menerima alamat kalian dengan senyuman melebar. Anda memang super. Terima kasih =)

Perkara selanjutnya, sila check nama kalian yang menyertai HCGA beserta linknya sekali.

Jika tiada aral melintang, aku akan umumkan pemenang bertuah pada bila-bila masa aku suka. Wiii. Oh aku akan sediakan 15 jenis hadiah disebabkan sambutan yang menggalakkan. Suka?

Cabutan akan dibuat mengikut listed by listed, heheee. Jangan marah ye sayang?

~)@ Hujung minggu yang tenang-tenang.