Friday, July 15, 2011

Hadiah untuk Hijaucantik 2nd GA.


Ahaaa inila rupa barangan yang telah dimenangi oleh pemenang Hijaucantik 2nd Giveaway. Biasala disebabkan empunyanya suka warna hijau, makanya terpaksala segala mala hadiah pun warna hijau.

Untuk pengetahuan, aku sudah pun mengepos kesemua hadiah ini pada hari semalam. Pertama kali aku buat pengiriman pos laju. Jakun. Di bawah ni tracking number ye. 
  1. Pn. Akmarwati - ED 007770326 MY
  2. Pn. Che Rosliza - ED 007770309 MY
  3. Pn. Zarida - ED 007770493 MY
  4. Pn. Rafidah - ED 007770286 MY
  5. Pn. Nurul Uyun - ED 007770290 MY
  6. Pn. Eima - ED 007770312 MY (Peserta awal)

Harap semua pemenang berpuas hati, setakat ini hanya itu aku kongsi. Mudah-mudahan ada rezeki kita kongsi lagi. Terima kasih kerana menjadi kawan Hijaucantik ;)

Sunday, July 3, 2011

Pemenang Hijaucantik 2nd Giveaway.

Assalamualaikum semua.

Mari kita sama-sama melihat siapa yang kenaaa... sangat susah nak soh beday girl ni bergambar dengan undian.

13. Fieda = Rafidah binti Mohd Salleh.

15. Cik Rose Cute = Che Rosliza binti Che Mat.

 28. AkmalFaizal = Akmarwati binti Ab Rashid

45. Ieda = Zarida binti Abu Bajar.

3. Cute Mum = Nurul Uyun binti Mazlan.

Dan pemenang penyertaan paling awal ialah : Eima = Noor Izmaliza binti Md Isa

Kepada semua penama-penama di atas, boleh la memberikan alamat surat-menyurat (untuk mengelak kesulitan) di email: nsahida@gmail.com dengan menyatakan Pemenang HC2ndGA sebagai tajuk dalam tempoh sehingga hari Rabu, 6hb Julai 2011

Gagal berbuat demikian, cabutan baru akan dibuat.

Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih. Ceh! dah macam pengumuman apa pulak.

Kertas mengundi.

Kepada mereka yang tidak menang, diharapkan usahla berkecil hati, aku sungguh menghargai persahabatan ini walaupun di alam maya. Mana tahu ada rezeki lebih akan datang, aku akan buat lagi. Tataaa.

Friday, July 1, 2011

Senarai mereka yang menyertai HC2ndGA.

Senarai semak yang telah menyertai. Sila buat pemeriksaan ye.

  1. eima [1 orang]
  2. umiliza989 [2 orang]
  3. Cute Mum [1 orang]
  4. Mama Zharfan [2 orang]
  5. PinkUmmi [1 orang]
  6. Izan Ishak [3 orang]
  7. mrs Redzuan [2 orang]
  8. ita@atiron [1 orang]
  9. Huda [1 orang]
  10. eB ezrin [2 orang]
  11. dilazfamily [1 orang]
  12. aNiM [2 orang]
  13. fieda [1 orang]
  14. Kyra [1 orang]
  15. Cik Rose Cute [2 orang]
  16. Zie [2 orang]   
  17. Darling Ninie [3 orang]
  18. Hanin [1 orang]
  19. AyuArjuna BiGoshh [3 orang]
  20. Eija ZaQuaN [1 orang]
  21. intanz [2 orang]
  22. Fadzillah Kamarudin [2 orang]
  23. Aien [link salah atau memang share dgn cute mum?]
  24. Aishah Megahasz [3 orang]
  25. mas [3 orang]
  26. Mama Raisya a.k.a Lisa [1 orang]   
  27. sarah [1 orang]
  28. AkmaFaizal [3 oranga]
  29. kakNida [1 orang]
  30. gewecun @ mamaHiro [2 orang]
  31. syakila [1 orang]
  32. -Nureen- [1 orang]
  33. Alya [1 orang]
  34. lizawati [1 orang]
  35. Bicara hati ibu aisya [1 orang]
  36. kakLela @ Lelord [1 orang]
  37. IbuAqil @ Salina [1 orang]
  38. Syilasyira [1 orang]
  39. asdina [3 orang]
  40. ...sWeet uMi... [3 orang]
  41. fazilzura [1 orang]
  42. kakEida @ mamaMikhail [1 orang]
  43. juniza [3 orang]
  44. wida [1 orang]
  45. ieda [1 orang]
     
Pastikan dalam kurungan ialah bilangan anak yang berumur 1 hingga 7 tahun. Terima kasih sebab sudi memeriahkan giveaway ini =)

InsyaAllah 2nd July nanti dah ada senarai pemenang. Hiii. Sabar ye.