Sunday, March 11, 2012

Recycle card for Raymond.

Rasa macam kesiankan? guna recycle paper? bila aku dah buatkan, dah siapkan, yes aku suka. Boleh? diri sendiri suka hasil tangan sendiri. Muahahaaa.

Daripada kotak biskut Munchy's, akukan suka makan. Jadi, macam sayang je nak buang kotak-kotak tu. Ngeee.

Material: just colour pencils, pencils and black ballpen Pilot. hihiii.

Bahagian belakang kad. Kan aku dah kata daripada kotak Munchy's

Walaupun ulangtahun dia belum sampai, tapi kad itu sudah pun di tangannya, sebaik sahaja dia bertukar tempat kerja tempoh hari. Nyata, dia memang suka bahan hasil tangan.

Happy Birthday Raymond...!

Ya ampun, failed betul teknik-teknik pencahayaan ni. Lepas ni ambil guna Canon sahajala.

4 comments:

from deep of my heart~ said...

halusnye tangan, bole buat art2 ni sume.. teruja tengok :)
eh tp yg ni frame ke ape
ngeeeee

ch@ said...

kak nisah:
oh tak frame. just a card. frame tu sbb nak upload kat blog. hehe.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

w/pun guna barang recyle kalau kena gayanye dan pandai gunakan/kreatif hasilnya mmg cantik..

ch@ said...

eija:
betul. love it.