Monday, June 25, 2012

Ulangtahun kelahiran Jun batch.

Puan Dayana Razmi
Kawan seblok merangkap isteri kepada salah seorang kawan abi. Sebab tu ada puan di pangkal namanya. Tarikh beday dia sangat comel untuk tahun ini. 120612 atau 12612. 


Pop-up card ni on the spot. Pagi itu aku tahu hari ulangtahunnya. Hiii, biasa aku ingat anniversary dia dan suami je. Muka depan Quilling kek, jadila tu kan, kali pertama buat kek quiling. Tu yang sekali imbas serupa, tengok dua kali macam dah tak serupa. 

Selebihnya menggunakan perkhidmatan pilot 0.5 as always. Next...

Kak Jue.
Salah seorang blogger dan rajin membaca aku membebel di bloghijau. Juga pengomen setia aku. Happy birthday kak Jue.


Simple je. Bentuk ini boleh jadi bentuk bunga sebenarnya, kali pertama juga aku membuatnya dengan menggunakan sikat. Konon kek besar lah, untuk kak Jue share dengan keluarga. Hihiii. Next...

Kak Retna.


Kawan blogger juga. Kak Retna adalah antara kawan-kawan terawal sebelum aku ada Auni lagi, sangat support untuk aku terus berblogging. She like red so much. Walaupun merah itu anggun, aku blend juga dgn pink, kasi tidak terlalu tenggelam sangat.

Sebenarnya juga, aku sudah tersalah potong kertas warna hitam tu, muahahaaa, pandai-pandailah hendak tutup kesalahan sendiri kan, tu yang macam kad hari kekasih pun ada. Semuanya gambar sayang. 

Pop-up birthday card for beloved friend, kak Retna. Next... tunggu ulasan daripada empunya diri dahulu baru aku update. Ngeeee. Daaa...

Selamat Hari Ulangtahun kawan-kawan. Siapa punya turn bulan tujuh ni? Hrmmmm... waiting-waiting.

3 comments:

Anum said...

wow cantiknya

Masya said...

cantikk.. happy bestday buat semua...

pakai sikat kikiki... kt ingatkan kt sorang jer yg guna sikat rambut tu... ;p

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

turn eija bulan tujuh ni n dah terima pun..tq sekali lg bg bday card utk eija..2 kali dah dapat..terharu n suka sgt tau

mmg cantik sgt hasil card² bday yg dibuat oleh cha ni tau..