Thursday, July 26, 2012

Kad Ulangtahun Kelahiran.

Untuk kakak paling sporting: kakAzi

Sekarang mood gila berquilling. Inilah hasil pertama membuat gubahan bunga banyak-banyak-banyak. Makcik ni kan tak suka bunga. Ahaks.

KakAzi suka warna coklat, mujurlah ada Mazerah menyumbangkan kertas berwarna coklat ni. Hahaa. Kalau tidak haru juga.


Kesukaran membuat batang/dahan, mcm hendak menangis. Saja testing buat banyak-banyak kuntum bunga. Oh, sungguh seni. Ahaks.

Then paling senang ialah menulis bersama Pilot 0.5, wiii... 

Next, satu-satunya kawan lahir bulan Julai: Eija @ Sweetmama @ MamaZaquanZiqry.

Eija, kawan blogger yang banyak kali jumpa. Sekarang ni, macam dah pantang dengar nama Eija, terasa gatal hati nak pergi jumpa dengan dia. Setakat ni, kad yang dia pernah dapat semuanya bahan eksperimen aku. Ngehehe.


Quilling dengan handmade pilot 0.5 dah biasa, pop-card tengok kerajinan, sebab bila salah potong memang payah amat nak repair. Then belum pun tangan jadi lembut dengan quilling dan lain-lain, dah pun gatal belajar buat Spiral Pop-Up Card. Hohooo.

Nampak tak love yang macam spring tu? Hoh! berpeluh ok hendak menjadikan sebegitu rupa. Ini pertama kali buat dah gedik buat bentuk hati. Itula rupanya. Kad beday, dah rupa kad hari kekasih. Bubuh aja. 

Eija sukakan? hahaaa. Happy Birthday kawan...

Bersedia untuk batch Ogos. Hahaa. Gigih!

2 comments:

Imaan09 said...

cantekknyaa hasil kerja kamu cha

Anum said...

seronoknya