Thursday, August 2, 2012

Memperkenalkan.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Eh? skema tiba-tiba. 

Renovate blog art ni, sayang hendak delete jadi kena terus gunakan walaupun Giveaway dan Contestnya entah ke mana. Lepas ni kena adil dan saksama. Hahahaaa.

Tiba-tiba rasa teruja, kerana blog yang selama ini menjadi admirer kini berstatus kawan kepada blogoren. Suka-suka. Hari-hari aku terjah melihat hasil seni kakLin yang sangat halus. Orang lama berbidangkan seni, tangan pun dah jadi halus, lembut dan hanya memegang barang-barang seni. Tehehe.

Tidaklah macam mak orang ni ha, baru hendak berjinak. Sibuklah mengemaskinikan blogOren milik Auni pada asalnya ini kepada blog seni juga. Almaklumlah mak orang ni langsung tidak simpan atau buat pendua kad-kad yang telah dihantar kepada kawan-kawan makanya aplikasikanla blogOren ini sebaik-baiklah. Boleh kenang-kenangkan hobi dan kenangan yang satu ini.

Jadi, bersih sikitkan blogOren ni? segan bila orang lama atau mentor datang rumah, rumah bersepah. Jadi, kemaskinikanlah sedikit, mana tahu lepas ni boleh terus aktif berkarya. Eheh!


Terima kasih kakLin sudi jadi pengikut blogOren yang tidak ternama tapi agak terkenalla juga, fasal selalu join contest tak menang. Ngehehe.


Jom tengok apa yang kawan-kawan berkenan ada di sana: http://azlina-lin.blogspot.com/

NotaOren: Gigih berkarya.

No comments: