Tuesday, December 11, 2012

Sedang gigih.

Sedih betul blogoren ni, sepi sungguh. Hiii, belum sempat untuk ber'art' kerana busy menguruskan rumahtangga. Ye la, ahli keluarga pun sudah bertambah, menguruskan rumahtangga sepenuhnya, dulu boleh juga curi-curi masa buat art di opis, now belum ada masa lagi. Masih menyesuaikan diri.

Namun, sedang gigih untuk modified diari 2013. Malas hendak beli baru sebab, diari 2012 masih ada stengah ketebalan belum terisi. Jadi, ubah suai sahaja. Tolak mana yang tidak perlu, dan tambah mana-mana suka.

Harap sempat buat kad-kad istimewa untuk batch yang sudah lama tertinggal. Last yang aku buat ialah, Quilling Butterfly sebanyak 500pieces untuk goodies bag perkahwinan member opis. Selepas itu semuanya sudah simpan rapi untuk berpindah rumah, sebelum menyambung cuti bersalin pula. 2nd batch: 500pcs.


1st batch: 500pcs, beginner lagi.

Pastu hendak menambah dan mengubahsuai buku skrap untuk yang tersayang, ku fikir dua aja rupanya tambah lagi seorang. Rezeki.Tah cemana aku nak adjust pun belum sempat fikir lagi, bahan pun banyak yang tidak jumpa sebab pindah.

Naik cuti bersalin, tangan pun jadi obor-obor. Tidak dan lagi membahagi masa. Harapnya, akan ada masa terluang untuk aku memulakan semula hobi ini. Aku sangat suka art.