Thursday, July 4, 2013

Gadget baru milik saya.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Ye, sejak menjadi pengurus rumah tangga semakin lama semakin suka dengan seni kertas. Makanya, sedikit demi sedikit belajar satu persatu membuat, mengumpul, mengaplikasikan idea-idea menarik yang boleh dikongsi. 

Untuk menjadikan kerja lebih mudah, satu-satu peralatan seni daku beli. Yang pertama mini paper shredder, hasil daripada pelanggan pertama menempah kad untuk buah tangan pada hari aqiqah anaknya. Beli dengan kak Aziha baru sahaja menyambut kelahiran baby keduanya. Suka benar membelek blognya crafty diva's yang menyediakan barang-barang art. Sampai aku melabelkannya kedai stationary, muehehe.

Seterusnya, pun daripada blog yang sama aku dapatkan pemotong kertas Fiskars Trimmer, muehehee. Ada lagi ni hajat dihati, tunggu-tunggu.

Mini Paper Shredder. 
Mendapat juga akhirnya.

Fiskars 12" Rotary Paper Trimmer.

Semoga semangat dan kerajinan juga bertambah.

4 comments:

Masya said...

tahniah cha, lps ni adalah uangan khas untuk bisnes ni.. mesin dah beli dah.. chaiyok²...

Izan Ishak said...

bestnya cha! lepas ni bolehlah buka tempahan pula. gajet2 pun dah macam2 tu.

ch@ said...

sisYana:
in shaa Allah sis. mudah2an.

ch@ said...

KakIzan:
In shaa Allah kak. Thanks doakan.