Thursday, December 26, 2013

Birthday Card Manchester United Theme.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Panjang pula tajuknya. Aku ialah salah seorang peminat MU Club, dulula. Sekarang minat suam-suam kuku je, hihii.

Kali pertama aku buat kad temanya bola, meligan kepala mikirkan apa yang patut ada dalam sekeping kad yang bertemakan bola sepak. Hasilnya...

Sedikit lebih kurang design baju tu kan. Paling payah nak buat ialah sang bola tu, nampak je senang. Dua tiga biji gak rejected, sebab tidak cantik.

 Kasut ciptaan sendiri, muahaha. sesuka hati I je kan. Puan Siti Baizura mahu tulis ucapan sendiri, tulis dalam padang tu. Lawa gak kan....? kuikuikui.

Terima kasih puan Siti Baizura.

 Main blog, Diari Umi [http://hijaucantik.blogspot.com]. 
Jumpa di sana ;)

Wednesday, December 25, 2013

Quilling Fridge Magnets untuk Bonda.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Syukur bondaAisy suka fm simple ni. Aku, kalau diminta buatkan fm yang lebih daripada lima, mulalah menggelabah. Memang aku bubuh satu kuntum bunga sahajalah. Bukan kedekut mahupun malas, cuma aku lebih suka yang ringkas sahaja. Apatah lagi untuk diberi kepada kanak-kanak.




20 keping fm untuk anakanda di Bonda Aisy Learning Home. Bonda telah pun menempah 100 keping untuk tahun 2014 nanti. In shaa Allah, terima kasih bonda.

Thursday, December 5, 2013

Happy Anniversary.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 




Terima kasih Fiza Abdul Rahman.




Terima kasih Iffa, kawan sekolah yang paling dirindu.

Selamat Ulangtahun Perkahwinan buat kalian.

 Main blog, Diari Umi [http://hijaucantik.blogspot.com]. Jumpa di sana ;)